Geld verdienen met Bitcoin, hoe leuk is dat!

 

Traden in bitcoin is makkelijker dan ooit met de app BLOX. Volg live de koersen en handel razendsnel in de populairste cryptomunten. En dat al vanaf 1 euro. Speel hier eerst eens mee zonder risico en kijk eens wat je winst is, hoe leuk is dat!

Heb je wel eens gedacht hoe werkt dat nu met Bitcoins, hetzelfde is mij overkomen dus ben ik mij er eens in gaan verdiepen. Op internet is er enorm veel over te vinden maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Toen stuitte ik op Blox. Toen werd het allemaal wel heel simpel om in Bitcoins te gaan beleggen. Je hebt geen technische kennis nodig.

Het werkt zo:

Download de App Blox in de Play Store of App Store, klik op het logo of zoek Blox op in de store.

Download BLOX voor Android

Download BLOX voor iPhone

 

Gebruik bij het aanmelden in de Blox app vouchercode RAILROAD (Let op: Allemaal hoofdletters gebruiken en direct bij het aanmelden invullen anders werkt het niet) en je ontvangt direct €10,- start tegoed kado!. 

Gebruik je e-mailadres of je social media account om een account te maken. Verzin een sterk wachtwoord, lees de algemene voorwaarden en ga akkoord.

Bevestig je e-mailadres in de mailbox, en je bent (bijna) klaar.

De volgende stap is het opwaarderen van je kooptegoed. Klik op het Euro-icoon in je kluis om te beginnen. Met iDEAL, bankoverschrijving of creditcard heb je jouw tegoed in no-time opgehoogd.

Klik op de knop links onderin het scherm en kies voor bitcoin. Zie je een goed moment om bitcoin te kopen? Dan klik je simpelweg op de knop met de tekst ‘kopen’. Je kunt nu je Euro-tegoed gebruiken om bitcoin te kopen.

Een kind kan dus de was doen.

 

Zelf vindt ik investeren in Bitcoins iets voor de lange termijn. Afgelopen weken maakte ik zomaar 52,11% winst,

welke bank geeft zoveel rente?, maar een andere keer maak je weer verlies. Bitcoins schommelt nogal, maar de trend is altijd stijgend geweest, daarom zie ik het als belegging voor de lange termijn. In dit geval hoef je de investering niet constant bij te houden en heb je er geen stress aan. Je kunt wel ongemerkt verlies lijden. 

Je kunt natuurlijk ook bij elke stijging kopen en als een daling inzet weer snel verkopen. Na een forse daling ga je dan weer kopen en stijgt hij weer dan ga je dus weer lekker verdienen. Met deze methode heb je kans op grote winsten, maar ook op grote verliezen. Het vergt veel tijd en is best stressvol. Hou er wel rekening mee dat je van elke transactie 1% aan kosten afdraagt. Stijgingen en dalingen zijn nooit te voorspellen dus het blijft een gok, toch krijg je er wel steeds meer gevoel bij. Ook moet je de media in de gaten houden wat en wie er flink gaat investeren in Bitcoin. Zo zou je een stijging of daling kunnen voorspellen.

Om Blox snel te leren zonder enig risico leg je eerst een klein bedrag in en volg dit eens een tijdje, je hebt dan al snel door wat de risico's zijn.

Gaat het goed dan verhoog je de inleg, maar leg nooit meer in dan wat je zonder enig risico kunt missen, en ga er nooit geld voor lenen.

Bovenstaand verhaal is mijn ervaring tot nu toe. Deze website wijst elke vorm van verantwoordelijkheid af.

Succes met traden.

CurrencyRate.Today