Het perron is gemaakt van MDF met een dikte van 18 mm. Bij het gebruik van Fleischmann Profirails met een extra bedding van 3 mm kom je exact uit op de perronhoogte welke in Nederland gebruikelijk is. In onderstaande foto zijn bijna alle attributen zoals dienstregeling, perronranden en bord Enschede ter plaatse in Enschede gefotografeerd. Het stoeppatroon en de perronrand zijn uitgeprint op normaal printer papier. Fotopapier glimt te erg. Als dit in de tijd zou verkleuren plak je er zo weer nieuwe overheen. Dit perron kost vrijwel niets. Er ligt al jaren een proefstukje in de serre waar veel UV licht is en dit is nog nauwelijks verkleurt. Ook de perrons op de baan liggen nu een paar jaar zonder verkleuring. Uiteraard heeft dit te maken met de kwaliteit van de inkt dus dat kan bij andere merken anders zijn.

De perronoverkapping wordt opgebouwd uit plastic profielen. De kap in Enschede is een soort golfplaat. Dit wordt polycarbonaat omdat ik het zonde vindt dat je het perron afdekt met grijze golfplaat en je dan de bedrijvigheid niet meer kunt zien.

Perron

Perron

Perron

Let even niet op het perspectief. Dit wordt nog aangepast.

Perron

Perron

Perron

Perron

Perron

De perron overkapping is inmiddels ook klaar maar op de foto nog niet voorzien van led verlichting.

 

Kijk ook eens op AliExpress voor zeer veel voordelige Componenten, Lichtmasten, Led strips, Modelbaan, Audio, en Elektronica artikelen. Gratis verzending, Niet ontvangen geld terug. Instructies hoe te bestellen bij AliExpress