Snel geld verdienen met je website is natuurlijk een illusie of je moet duizenden bezoekers per dag hebben, helaas is dat niet eenvoudig. Toch is geld verdienen met je website wel degelijk mogelijk door advertenties te plaatsen. Er is bijvoorbeeld Google Adsense. Google bepaalt aan de hand van de interesse van jouw bezoekers welke advertenties er worden getoond. Klikt iemand op de advertentie dan krijg je wat uitbetaald. Echter rijk zul je er niet van worden.

Wat ook een mogelijkheid is om geld te verdienen is je Telefoon verkopen Iedereen heeft na een aantal jaren wel een oude telefoon op zolder liggen die hij niet meer gebruikt. Je zult versteld staan hoeveel de populaire modellen nog opbrengen. Bij Rebuy kun je zowel je oude electronica verkopen als kopen met veel korting. Kijk hier maar eens: Home

Een andere mogelijkheid is gebruik te maken van affiliate aanbieders. Maar hoe doe je dat. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Je meld je aan bij een van de vele affiliate programma's. Wanneer jouw website er goed uit ziet dan is de kans zeer groot dat je advertenties mag plaatsen. Wanneer je aanmelding is goedgekeurd heb je de keuze uit duizenden advertenties. Voor elke aanbieder moet je je aanmelden. De aanbieder kijkt vervolgens of ze hun advertentie wel op jouw website willen hebben. Als je een elektronica website hebt dan past een advertentie voor schoenen natuurlijk niet echt. Het beste werken natuurlijk die advertenties die voeling hebben met jouw website, in dit geval bijvoorbeeld Conrad, zie hieronder een voorbeeld van zo'n advertentie:

Conrad.nl-banner 

De ene advertentie levert meer op dan de ander. De advertenties die het meest opleveren plaats je natuurlijk op een pagina die het meest wordt bezocht. Zodra iemand op de advertentie klikt wordt er een cookie geplaatst die meestal een aantal weken geldig is. Wordt binnen deze geldige weken iets gekocht dan volgt automatisch uitbetaling.

Een affiliate aanbieder die zeer gebruiksvriendelijk is en welke ik persoonlijk de beste vind is Tradetracker. Verder heb je nog Wehkamp.nl en Bol.com die een eigen affiliate programma hebben.

 

 

Wanneer je bent aangemeld en je hebt een keus gemaakt uit de advertenties die zijn goedgekeurd voor jouw website dan is het erg eenvoudig om deze advertenties op je website te plaatsen. Je hebt de keuze uit tekstlinks en banners, maar ook is er een linkgenerator die direct naar een product een link kan maken. Heb je bijvoorbeeld bij de banners een advertentie gevonden in het formaat wat goed op en bij jouw website past dan klik je op code genereren. Je kunt aangeven of het een tekstlink, html of QR code moet worden. Er verschijnt dan de code welke je alleen maar hoeft te kopiëren op de plek in jouw website waar je de advertentie wilt hebben.

Voorbeelden van de advertenties vindt je overal op deze website.

Dit was het even in een notendop. Voor alle mogelijkheden is er een uitgebreide handleiding en anders kun je een beroep doen op de support.

 

Kijk ook eens op AliExpress voor zeer veel voordelige Componenten, Lichtmasten, Led strips, Modelbaan, Audio, en Elektronica artikelen. Gratis verzending, Niet ontvangen geld terug. Instructies hoe te bestellen bij AliExpress